Στον κόσμο της Amelie’s Handmade Beauty!

Ναι μας αρέσουν τα καλλυντικά και ακόμα περισσότερο τα handmade-τα χειροποίητα, αυτά που φτιάχνονται με μεράκι και αγάπη. Στον τομέα του beauty, έχει κάνει την εμφάνιση της η Amelie-Handmade Beauty όπου από το 2009 συνεχίζει το πάθος της μητέρας της και μας μαγειρεύει όπως της αρέσει να λέει, φρέσκα φυτικά χειροποίητα καλλυντικά που φτιάχνονται τη στιγμή που τα χρειαζόμαστε και σε ποσότητες τέτοιες ώστε να διατηρούνται πάντα φρέσκα, με βότανα από όλην την Ελλάδα.

Η Amelie-Handmade Beauty, ένα ελληνικό brand με προϊόντα φιλικά προς το δέρμα και για όλη την οικογένεια μας παρουσιάζει την “Κηραλοιφή της Γιαγιάς”, την πολυαγαπημένη “Bye-bye Κυτταρίτιδα» για μετά το ντουζ, το “Amelie’s body Milk” αλλά και πολλά γαλακτώματα ως detox Spa Salts και κρέμες προσώπου και σώματος. Και ναι μυρίζουν όλα υπέροχα!

Βέβαια εκτός από τα φυτικά καλλυντικά μπορούμε να βρούμε στο site και χειροποίητα νεσεσέρ, τσάντες για την παραλία και μοναδικές πετσέτες.

Image-12

Μυστικές συνταγές, βιολογικά μυρωδάτα αιθέρια έλαια και μια αγκαλιά γεμάτη αγάπη. Αυτός είναι ο κόσμος της Amelie-Handmade Beauty. Γνωρίστε τον και εσείς μαζί με εμένα σε όλα τα «ψαγμένα» μπουντουάρ της Ελλάδας και του Εξωτερικού, αλλά και ηλεκτρονικά όπου μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας γρήγορα, εύκολα και να έχετε τα σπιτικά αυτά προϊόντα κοντά σας με τις υπέροχες προσεγμένες συσκευασίες τους. Στο Instagram ως  amelie_handmadebeauty, στο facebook  Amelie-Handmade Beauty και φυσικά στo e-shop του Jamjar.  Θα τα αγαπήσετε!

Image-11

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: