ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Στον κόσμο της Amelie-Handmade Beauty

Ναι μας αρέσουν τα καλλυντικά και ακόμα περισσότερο τα handmade-τα χειροποίητα, αυτά που φτιάχνονται με μεράκι και αγάπη. Στον τομέα του beauty, έχει κάνει την εμφάνιση της η Amelie-Handmade Beauty όπου από το 2009 συνεχίζει το πάθος της μητέρας της. Μας μαγειρεύει όπως της αρέσει να λέει, φρέσκα φυτικά χειροποίητα καλλυντικά που φτιάχνονται τη στιγμή που τα χρειαζόμαστε και σε ποσότητες τέτοιες ώστε να διατηρούνται πάντα φρέσκα, με βότανα από όλην την Ελλάδα.Η Amelie-Handmade Beauty, ένα ελληνικό brand με προϊόντα φιλικά προς το δέρμα και για όλη την οικογένεια μας παρουσιάζει την “Κηραλοιφή της Γιαγιάς”, την πολυαγαπημένη “Bye-bye Κυτταρίτιδα» για μετά το ντουζ, το “Amelie’s body Milk” αλλά και πολλά γαλακτώματα ως detox Spa Salts και κρέμες προσώπου και σώματος. Και ναι μυρίζουν όλα υπέροχα!

Βέβαια εκτός από τα φυτικά καλλυντικά μπορούμε να βρούμε στο site και χειροποίητα νεσεσέρ, τσάντες για την παραλία και μοναδικές πετσέτες.  Μυστικές συνταγές, βιολογικά μυρωδάτα αιθέρια έλαια και μια αγκαλιά γεμάτη αγάπη. Αυτός είναι ο κόσμος της Amelie-Handmade Beauty. Γνωρίστε τον και εσείς μαζί με εμένα στο κατάστημά της  Αντιόπης 2, στην Χαλκίδα,  σε όλα τα «ψαγμένα» μπουντουάρ της Ελλάδας και του Εξωτερικού, αλλά και ηλεκτρονικά όπου μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας γρήγορα, εύκολα και να έχετε τα σπιτικά αυτά προϊόντα κοντά σας με τις υπέροχες προσεγμένες συσκευασίες τους.

Στο Instagram ως  amelie_handmadebeauty, στο facebook  Amelie-Handmade Beauty και φυσικά στο e-shop του Jamjar.  Θα τα αγαπήσετε!

Διεύθυνση: Αντιόπης 2, Χαλκίδα Εύβοια
Τηλέφωνο: 2221311757

Spread the aewnian

aewnian

➴| Stories | Cultural Travels | Interviews | Quotes| 🖋 #aewnian
𝐂𝐡𝐞𝐜𝐤 𝐦𝐲 𝐥𝐚𝐭𝐞𝐬𝐭 𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐥𝐞:
Προς τιμήν του άλλου σου μισού

Aewnian.com ~ Giwta Markou
Load More... Follow on Instagram