ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η τέχνη μέσα από τον Boss667

Στον κόσμο της σύγχρονης τέχνης, από το 2017 έχει συμπεριληφθεί η εξαίσια δουλειά του καλλιτέχνη Boss667, με την τεχνική του blackworking και dotism. Ο Boss667 με τις γνωστές του “Φλεγόμενες πόλεις”, απαντάει σε 7 ερωτήσεις για να τον γνωρίσουμε καλύτερα.

Είσαι γραφίστας αλλά τα τελευταία χρόνια ασχολείσαι αποκλειστικά με την τέχνη του tattoo;

Βγαίνοντας από τη σχολή, δούλεψα κάποια χρόνια ως γραφίστας αλλά υπήρχαν αρκετές δυσκολίες στην εύρεση εργασίας. Όπως συμβαίνει άλλωστε και με τα περισσότερα επαγγέλματα. Ευτυχώς, είχα τους φίλους μου να δουλεύουν στο χώρο του tattooing, οι οποίοι και με παρότρυναν να ενταχθώ στην ομάδα τους. Μετά από αρκετή σκέψη το έκανα και τώρα βρίσκομαι εδώ και τους χρωστάω πολλά και σέβομαι ότι μου έμαθαν. Πλέον, είμαι αφοσιωμένος στο tattooing και μ’ αρέσει πάρα πολύ δεδομένης και της εξέλιξης.

Τι αντιπροσωπεύουν οι “Φλεγόμενες Πόλεις”;

Οι φλεγόμενες πόλεις αντιπροσωπεύουν την ελληνική ταυτότητα και μέσω αυτής μ’ αρέσει να την αναμειγνύω με την τέχνη του tattooing. Προσπαθώ να τις φέρνω όσο πιο κοντά στο δικό μου στυλ. Μέσα από τις πόλεις αυτές μπορείς να δεις την ιστορία, την αρχιτεκτονική, την μυθολογία και αρχαία σύμβολα δίνοντας μια αντίθεση “καλού-κακού” στην Αθήνα. Είτε καίγεται- είτε όχι, η Αθήνα δεν μπορεί να χάσει την ομορφιά της.

Τι είναι αυτό που σε έκανε να τις εμπνευστείς;

Όπως προανέφερα μεγάλη μου έμπνευση είναι η Αθήνα και αυτή η ιδιαιτερότητα της λόγω της αρχιτεκτονικής, της ιστορίας και της ομορφιάς της. Βέβαια παλαιότερα δεν ήταν πάντα φλεγόμενες . Μετά μ’ άρεσε αυτό το στοιχείο που έβγαινε κι άρχισα να τις καίω, να τις σπάω και δεν ξέρω που θα φτάσει. Μπορεί μετά να μην μείνει και καθόλου πόλη.

Στους περισσότερους πίνακες σου υπάρχει η “Φλεγόμενη Αθήνα”. Θα υπάρξουν και άλλες πόλεις;

Δεν ξέρω αν θα υπάρξουν άλλες πόλεις, το έχω σκεφτεί πάρα πολύ αυτό. Έχω ζωγραφίσει κάποιες πρωτεύουσες του εξωτερικού, αλά προς το παρόν η Αθήνα είναι η βασική μου επιλογή. Μπορεί επειδή τη ζω καθημερινά. Θα δείξει στο μέλλον! Ακόμα έχω πολλή Αθήνα να ζωγραφίσω.

Έχουμε μάθει πως οι φλεγόμενες πόλεις δεν έχουν μείνει μόνο σε πίνακες αλλά τις ζητάνε και για tattoo.

Οι περισσότεροι πλέον ζητάνε tattoo και υποστηρίζουν αυτήν την προσπάθεια – αγάπη για τα δικά μου σχέδια. Έτσι κι άρχισε κιόλας  να γίνονται γνωστές. Είχα ζωγραφίσει ένα σχέδιο για tattoo σ’ ένα παιδί από το εξωτερικό και μετά από αυτό, άρχισα να επικεντρώνομαι περισσότερο σε αυτό το στυλ γιατί μ’ άρεσε.

Μελλοντικά σχέδια;

Βασικό για εμένα σχέδιο είναι η εξέλιξη σ’ αυτό που ασχολούμαι. Kάποιες εκθέσεις με τις φλεγόμενες πόλεις, τώρα βγήκαν μπλούζες. Θα συνεχίσουμε με αρκετά σχέδια γιατί αγαπήθηκαν πολύ και θα δείξει τι άλλο έπεται…

Πού μπορούμε να σε βρούμε;

Στο Athens Tattoo Studio στην Ερμού 6, στο κέντρο της Αθήνας όπου και δουλεύω τα τελευταία χρόνια και στα προσωπικά μου socal media.

Website:  https://www.athenstattoo.gr/boss667/
Instagram: boss_667ttt

painting this is athensMy city My rules paintingboss667 athens painitingpainitng Athens seasons

 

 

 

Spread the aewnian

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.